سومین برد در کاپ آسیا/ صعود بسکتبال زنان به نیمه نهایی به عنوان صدرنشین قتل مادر به دست پسر در خرم‌دره/ دستگیری قاتل در کمتر از ۲۴ ساعتعکس تزئینی است وقوع زمین‌لرزه‌ای به بزرگی ۴.۷ ریشتر در منطقه امیریه شاهرود سه الهلالی در فهرست النصر! فواید یک میوه خوش طعم تابستانی / از بهبود بینایی تا کاهش التهاب حریق در مجتمع مسکونی ۶۰ واحدی در پاسدار گمنام/ سه خودرو در آتش سوخت آتش‌سوزی یک کارگاه مبل‌سازی در کرج مهار شد آخرین جزئیات از انفجار در قم و وضعیت مصدومان زلزله‌ای به بزرگی ۶.۹ ریشتر استان مالوکو اندونزی را لرزاند نقل و انتقالات لیگ بیست و پنجم / آرش رضاوند دو ساله به سپاهان پیوست قهرمان جام جهانی دیگر به سپاهان برنمی‌گردد تصاویر / صفحه نخست روزنامه‌های صبح دوشنبه ۲۳ تیر ۱۴۰۴ چلسی با غلبه بر پاری‌سن‌ژرمن قهرمان جام‌جهانی باشگاه‌ها شد اهدای مدال فینال جام جهانی باشگاه‌ها به علیرضا فغانی توسط ترامپ + فیلم پایان داستان جذاب لبران و لیکرز/ پادشاه رفتنی شد

این ترکیب گیاهی از مغز محافظت می‌کند

مصرف منظم سیر و زنجبیل یا مکمل‌های سیر و زنجبیل ممکن است به محافظت از مغز و بهبود شناخت کمک کند.
تاریخ انتشار: ۱۷:۱۰ - ۱۷ تير ۱۴۰۳ - 2024 July 07
کد خبر: ۲۴۸۶۲۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ مصرف منظم سیر و زنجبیل یا مکمل‌های سیر و زنجبیل ممکن است به محافظت از مغز و بهبود شناخت کمک کند. برخی مطالعات نشان داده‌اند که مصرف سیر ممکن است به ویژه برای محافظت در برابر اختلالات شناختی در جمعیت‌هایی خاص مفید باشد.

مطالعه‌ای در سال ۲۰۱۹ که ۲۷،۴۳۷ سالمند چینی را شامل می‌شد، نشان داد آنهایی که بیشتر سیر مصرف می‌کردند، احتمال کمتری دارد دچار اختلالات شناختی شوند. همچنین، آنها نسبت به افرادی که به ندرت سیر مصرف می‌کردند، طول عمر بیشتری داشتند.

با این وجود، به انجام پژوهش‌های بیشتر در این زمینه از جمله پژوهش روی گروه‌های دیگر از مردم نیاز است. مطالعات نشان داده‌اند که مصرف پودر سیر ممکن است حافظه و توجه را نیز در بزرگسالان سالم بهبود ببخشد.

پژوهش‌ها نشان می‌دهد که ترکیبات اُرگانوسولفور موجود در سیر ممکن است به محافظت در برابر التهاب و تحلیل سلول‌های عصبی کمک کنند.

همچنین، پژوهش‌ها زنجبیل را با فواید شناختی پیوند داده‌اند. در مطالعه‌ای در سال ۲۰۱۱، مصرف ۴۰۰ یا ۸۰۰ میلی گرم عصاره زنجبیل در روز به مدت دو ماه به بهبود عملکرد شناختی و حافظه در زنان سالم در مقایسه با گروهی که دارونما دریافت می‌کردند، کمک کرد.

افزون بر این، مطالعات با حضور سوژه‌های حیوانی نشان داده‌اند که زنجبیل ممکن است به کاهش آسیب مغزی، محافظت در برابر بیماری انحطاط عصبی، و افزایش سطوح آنزیم‌های آنتی اکسیدانی در مغز کمک کند.

مطالعات نشان داده‌اند که سیر و زنجبیل خواص محافظتی قوی برای قلب دارند و ممکن است به کاهش برخی عوامل خطر بیماری قلبی کمک کنند. / عصرایران

کلمات کلیدی: مغز زنجبیل سیر
مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار