این ترکیب گیاهی از مغز محافظت می‌کند-راهبرد معاصر
فیلم |سفیر ایران در لبنان: رژیم صهیونیستی تصور می‌کرد با انفجار پبجر‌ها کمر حزب‌الله را می‌شکند ناگفته‌های وکیلی که خانواده‌اش را در ولنجک قتل عام کرد  تصویب پیشنهاد الحاق طرح ساماندهی کارکنان دولت به بودجه ۱۴۰۴ در کمیسیون اجتماعی ببینید | لحظه اعدام علی سلامت متجاوز به ۲۰۰ زن ببینید | خواب عمیق نخست وزیر در جریان رای گیری کابینه! اطلاعیه پلیس درباره جنایت خانوادگی ولنجک | دختر وکیل قاتل از مهلکه جان سالم به در برد پزشکیان: بهتر است رابطه با آمریکا را خودمان مدیریت کنیم ماهواره استارلینک به زمین سقوط کرد عراقچی: ایران از هیچ کوششی برای افزایش مراودات با همسایگان دریغ نمی‌کند شوک به بازنشستگان با عدم پرداخت حقوق‌ها در این ماه قیمت نفت سنگین ایران افزایش یافت جاده چالوس به‌طور کامل بسته می‌شود واکنش نشریه مشهور ایتالیایی به عملکرد مهاجم ایرانی اینترمیلان؛ چه بلایی سر طارمی آمده؟ تمرین اختصاصی موسیمانه برای ۱۲ بازیکن استقلال بیانیه مشترک ایران، روسیه و ترکیه درباره مسائل منطقه + جزئیات

این ترکیب گیاهی از مغز محافظت می‌کند

مصرف منظم سیر و زنجبیل یا مکمل‌های سیر و زنجبیل ممکن است به محافظت از مغز و بهبود شناخت کمک کند.
تاریخ انتشار: ۱۷:۱۰ - ۱۷ تير ۱۴۰۳ - 2024 July 07
کد خبر: ۲۴۸۶۲۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ مصرف منظم سیر و زنجبیل یا مکمل‌های سیر و زنجبیل ممکن است به محافظت از مغز و بهبود شناخت کمک کند. برخی مطالعات نشان داده‌اند که مصرف سیر ممکن است به ویژه برای محافظت در برابر اختلالات شناختی در جمعیت‌هایی خاص مفید باشد.

مطالعه‌ای در سال ۲۰۱۹ که ۲۷،۴۳۷ سالمند چینی را شامل می‌شد، نشان داد آنهایی که بیشتر سیر مصرف می‌کردند، احتمال کمتری دارد دچار اختلالات شناختی شوند. همچنین، آنها نسبت به افرادی که به ندرت سیر مصرف می‌کردند، طول عمر بیشتری داشتند.

با این وجود، به انجام پژوهش‌های بیشتر در این زمینه از جمله پژوهش روی گروه‌های دیگر از مردم نیاز است. مطالعات نشان داده‌اند که مصرف پودر سیر ممکن است حافظه و توجه را نیز در بزرگسالان سالم بهبود ببخشد.

پژوهش‌ها نشان می‌دهد که ترکیبات اُرگانوسولفور موجود در سیر ممکن است به محافظت در برابر التهاب و تحلیل سلول‌های عصبی کمک کنند.

همچنین، پژوهش‌ها زنجبیل را با فواید شناختی پیوند داده‌اند. در مطالعه‌ای در سال ۲۰۱۱، مصرف ۴۰۰ یا ۸۰۰ میلی گرم عصاره زنجبیل در روز به مدت دو ماه به بهبود عملکرد شناختی و حافظه در زنان سالم در مقایسه با گروهی که دارونما دریافت می‌کردند، کمک کرد.

افزون بر این، مطالعات با حضور سوژه‌های حیوانی نشان داده‌اند که زنجبیل ممکن است به کاهش آسیب مغزی، محافظت در برابر بیماری انحطاط عصبی، و افزایش سطوح آنزیم‌های آنتی اکسیدانی در مغز کمک کند.

مطالعات نشان داده‌اند که سیر و زنجبیل خواص محافظتی قوی برای قلب دارند و ممکن است به کاهش برخی عوامل خطر بیماری قلبی کمک کنند. / عصرایران

کلمات کلیدی: مغز زنجبیل سیر
مطالب مرتبط
ارسال نظر
تحلیل های برگزیده